Jag och lillebror

Lillebror och jag njuter av tystnaden. Familjen, minus oss då, är på Bio. Det är premiär för dem med Bio. Nalle Puh tror jag att det skulle bli.
 
Hur som helst så sitter jag i soffan och tittar runt på nätet. Hittils har Tradera, Amningshjälpen, Södermanlands nyheter och diverse bloggar besökts. Mailen har jag också kollat. Lillebror kör dockvagn och leker med hunden. Jag hör hur han skriker "loss" och försöker plocka ut ett 5 kronors goseflodhäst från IKEA ur munnen på hunden.
 
På TV:n är det Emil i Lönneberga. Lillebror gillar Emil. Alltid skall det vara Emil. Någonting annat vill han inte se. Sen vill han ha "gröt i offan" som betyder gröt i soffan. Havregrynsgröt som skall ätas i soffan.
 
Senaste dagarna har det varit fullt upp. Vi har lekt med kusiner, tapetserat kusinernas kök, badat och cyklat. Badrummet, som vi började renovera i höstas, är äntligen färdigt. Det blev fint. Verkligen lyxigt att inte behöva springa upp på övervåningen varje gång någon ska på toa.
 
Vädret är minst sagt varierande. Ena sekunden skiner solen och nästa sekund regnar det. Jag hänger tvätten ute varje dag, men det slutar alltid med att jag får centrifugera bort regnvattnet och sedan hänga den inne för att torka. Mig gör det inget att det regnar. Jag gillar variationen och nog sjutton är det skönare med 18 grader än 25? Den här katten verkar dock tycka att sommaren är för kall. Han ligger inklämd mellan fönstret och köksbänken och värmer sig.
 
 
Nu ska jag laga middag. Jag hatar att laga mat. Snälla tomten ge mig en kokerska i julklapp så jag slipper laga mat.
 
Hej då!
 
 

Klart att vi orkar!

Fyra barn, en byracka, två katter, ett gammalt hus med en stor trädgård och absolut ingen tid att blogga.

RSS 2.0